Trending

Fetele românce moarte în Italia, îmbrăcate în rochii de mireasă. Înmormântarea le va fi și nunta pe care nu au apucat să o aibă

Patrizia Maria Cormoș și Bianca Anișoara Doroș, cele două tinere care și-au pierdut viața în urma inundației de pe râul Natisone vineri, 31 mai, au fost îmbrăcate în rochii de mireasă în sicriile care au fost expuse la Udine, la agenția funerară Mansutti de pe via del Calvario, în apropierea cimitirului San Vito.

Astăzi, 5 iunie, li se va putea aduce un omagiu la capela mortuară care va fi deschisă de la ora 8:30, iar la ora 16:00 va avea loc o ceremonie de rugăciune ortodoxă.

Patrizia și Bianca vor fi repatriate și înmormântate la Tarna Mare, județul Satu Mare.

Întrebări fără răspuns

Patrizia Cormoș a sunat de patru ori la 112. La unul dintre apeluri nimeni nu i-a răspuns la telefon. Sunt încă multe întrebări nerezolvate în legătură cu tragedia de pe Natisone, de la intervenția întârziată a echipajelor de salvare până la lipsa avertismentelor pentru viituri.

Patrizia (20 de ani, Bianca (23 de ani) și Cristian Molnar (25 de ani) au fost surprinși de viitură în timp ce se plimbau pe malul râului.

Trupurile neînsuflețite ale Patriziei și Biancăi Doroș au fost găsite duminică, după două zile de căutări, la 700-1000 de metri de locul unde au fost văzute ultima dată. Până astăzi, 5 iunie, Cristian Molnar încă nu a fost găsit.

Nu exista niciun semn care să indice pericolul viiturilor în apropierea râului. Probabil că cei trei tineri nu au conștientizat pericolul și au fost înșelați de cerul senin din acea după-amiază.

Un alt punct critic este faptul că elicopterul de salvare a sosit prea târziu, venind tocmai din Veneția, prea departe de locul tragediei.

Parchetul din Udine a deschis o anchetă pentru omor din culpă, în urma tragediei.

Sursa info și foto: rotalianul.com

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button