Trending

Șofer român de camion în stare de șoc, după ce a blocat platforma plină cu BMW-uri noi sub un pod de cale ferată în Austria!

Un șofer român în vârstă de 58 de ani conducea în cursul zilei de miercuri, 25 octombrie 2023, un camion cu remorcă în care se aflau încărcate mai multe autoturisme, în apropiere de orașul austriac Klagenfurt, scrie jurnalemigrant.com.

Șoferul român de camion a paralizat de groază când a văzut ce a făcut și a fost dus de urgență la spital, după ce a distrus trei BMW-uri noi, în Austria.
În timp ce șoferul se îndrepta cu camionul spre vest, pe drumul către aeroport, aparatul de navigație l-a avertizat de mai multe ori cu privire la interdicția de a conduce camioane de peste 3,5 tone și cu înălțimea maximă de peste trei metri pe sub pasajul feroviar care se afla în drum.

Conaționalul nostru a ignorat aceste avertismente și a continuat să conducă. El a rămas blocat astfel sub pasajul căii ferate, iar mai multe dintre mașinile încărcate au fost avariate în urma acestui accident.

De asemenea, traficul trenurilor programate pe traseul feroviar respectiv a fost oprit temporar.

„După ce comandantul podului ÖBB a evaluat pagubele și nu a găsit niciun pericol pentru trafic, podul a putut fi redeschis”, a declarat joi, 26 octombrie 2023, un purtător de cuvânt al poliției austriece.

Șoferul camionului a fost transportat la Spitalul Klagenfurt cu răni ușoare. Departamentul de pompieri profesioniști din Klagenfurt a intervenit cu trei vehicule. Amploarea pagubelor materiale înregistrate nu a fost încă estimată.

Articole similare

2 Comentarii

  1. Pot sa inteleg si eu une anume este ghinionul din titlu?? Asta se numeste ghinion?Cand nu respecti navigatia sau indicatoarele?? Oricum clar avea asigurare pe marfa!

    1. Când ceva nu merge așa cum ar trebui, nimeni nu recunoaște ca e din vina lui. Pur si simplu, a fost ghinion. Asigurările nu cred ca acoperă si erorile șoferului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button