Trending

Raul Pop, tânărul din Marghita, pasager pe motocicleta fratelui său implicată într-un accident rutier în Tășnad, a murit!

Fratele lui Raul, un tânăr motociclist de 21 de ani, din Marghita, nu a reușit să țină motocicleta sub control, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 28 de ani, din Păulești, în data de 25.06.2023.

Comunitatea sătmăreană s-a mobilizat la momentul respectiv pentru donare de sânge și de atunci toate speranțele familiei au fost puse în brațele medicilor și ale divinității, dar din păcate tânărul a pierdut lupta cu viața.

Mesajul familiei este sfâșietor:

„Cu o tristeţe deplină anunţăm ca familie, ca POP Raul Catalin, cel mai iubit frate si cel mai iubit copil scump a trecut in vesnicie la Dumnezeu Tatăl azi. 70 de zile grele, de suferinta trupeasca. De cel putin 7 ori trecut in mod miraculos pe langa moarte. Dumnezeu a randuit in mod minunat ca ultimele 30 de zile ale sale sa le petrecem impreuna cu el chiar in spital. Am avut har şi am petrecut multe ore frumoase impreuna, momente de rugaciune, de vorba de Duh şi de pace. Raul a găsit azi mantuirea, liniştea şi pacea deplină in Tatăl Dumnezeu. Acelaşi scump, iubitor şi zâmbitor Raulică va rămâne pe viatain inima şi în mintea noastră!!!”, 

Tot familia anunță joi, seară de priveghi de la ora 19.00 la Biserica Penticostală Salem din Marghita, iar înmormântarea vineri ora 14.00 la Capela Bisericii Penticostale din localitate.

Articole similare

2 Comentarii

  1. DUMNEZEU va ierta păcatul acestuia, dar cred ca cel mai greu ii va fi lui sa se ierte pe el insusi….cate regrete amare va avea…Dumnezeu să îl vindece emoțional și să mângâie intreaga familie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button