Trending

Etapă a raliului de anduranță BAJA Satu Mare 2024 contând pentru două campionate, român și maghiar!

Conform celor de la opiniedecarei.com, concurenţii din Campionatul Național Maghiar de Rally Raid, iar apoi cei din Campionatul Național de Rally Raid al Federației Române de Automobilism Sportiv au pornit în cursă la câte o distanţă de două minute unul faţă de celălalt.
Startul a fost dat de primarul ales al Careiului, Giurgiu-Kovacs Monica, şi oficiali ai Federației Române de Automobilism Sportiv.


Tot ieri, 14.06.2024, de la ora 19.00, a avut loc superspeciala Rally Show, cu traseu în centrul municipiului Carei. Este o probă-spectacol gândită pentru deliciul publicului și care ajută foarte mult la promovarea disciplinei de Rally Raid, aducând vehiculele de concurs și echipajele sportive mai aproape de public, chiar în oraș.


Evenimentul “Baja Satu Mare” are o notă interesantă și anume aceea că se constituie atât ca etapă în Campionatul Național de Rally Raid din Federația Română de Automobilism Sportiv cât și ca etapă din Campionatul Național Maghiar de Rally Raid, clubul NSM fiind deja cu un istoric bogat de colaborare cu colegii maghiari pentru acest format de eveniment.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button