Trending

Verișoara unui sătmărean a dispărut fără urmă, de la începutul anului! Dacă aveți detalii despre Bianca, sunați la 112!

UPDATE:

În urma mediatizării în cursul zilei de azi a plecării voluntare a femeii de 31 ani, din municipiul București, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost contactați de către persoana în cauză.

Femeia a solicitat polițiștilor sătmăreni retragerea sesizării privind dispariția sa, deoarece se află în afara oricărui pericol, iar din cursul lunii ianuarie a.c. nu a mai dorit să țină legătura cu familia sa.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare desfășoară cercetări, în urma sesizării din data de 5 ianuarie a.c., referitoare la plecarea voluntară a unei femei, de 31 de ani, din municipiul București.

La data de 5 ianuarie a.c. , polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat de 25 de ani, din municipiul Satu Mare, despre faptul că verișoara sa CROITORU BIANCA, de 31 de ani, a plecat în mod voluntar din municipiul București iar din 1 ianuarie a.c. și până în prezent nu a mai putut fi contactată telefonic.

Semnalmente: aproximativ 170 cm înălțime, aproximativ 60 de kilograme, păr șaten, fața ovală, ochii căprui.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button