Trending

Percheziții la cei care au provocat moartea mai multor familii de albine!

La data de 12 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Satu Mare au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la un punct de lucru situat în județul Satu Mare, precum și la domiciliul unei persoane, în cadrul dosarului penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate înscrisuri și substanțe susceptibile a fi utilizate pentru tratarea culturilor de rapiță, care ar putea constitui mijloace de probă în acest sens.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Secției Poliție Rurală Beltiug și al Serviciului Criminalistic Satu Mare.

Reamintim că la data de 8 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați de patru apicultori despre un incident produs în localitatea Beltiug, în urma căruia mai multe albine ar fi decedat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că mai multe familii de albine ar fi decedat, pe terenuri agricole situate în proximitatea localității Beltiug.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button