Mircea Bravo și-a făcut Nunta pe bani și la Satu Mare!

Filmul „Nuntă pe bani” a rulat în această seară la Satu Mare în prezența actorilor Mircea Bravo, Tanti Lenuța, cunoscută publicului larg drept bunica, dar și a Alexandrei Spătărelu. Sătmărenii au savurat o comedie spumoasă și au primit sfaturi financiare și de viață de la actori. Este un film pe care îl vor îndrăgi atât cei mici, cât și cei mari, cei care iubesc nunțile, dar și cei care le urăsc, dau asigurări membrii echipei.

Tema nunților a fost abordată de echipa lungmetrajului ca la carte. În jur de 400 de figuranți au recreat în film trei astfel de evenimente. S-a pus la punct fiecare detaliu, iar nașii, de exemplu, au fost aleși cu mare atenție.

La  Nunta pe bani poți veni cu întreaga familie, chiar și cu copiii, fiind un film fără limbaj licențios sau scene nepotrivite.

Mai mult, subiectul dezvoltat și dezbătut în film este unul în care se regăsesc cu siguranță românii. Fie că ești mire, mireasă, naș, nuntaș sau invitat care merge doar din obligație la o petrecere, subiectul “nuntă” îți este clar cunoscut.

Holul din fața cinematografului situat în incinta Shopping City Satu Mare s-a transformat într-un salon de nuntă. Mircea Bravo și Alexandra Spătărelu, protagoniștii lungmetrajului, sub atenta îndrumare a Bunicii din Chinteni, au întreținut oaspeții și au stat la poze.

Echipa va continua turneul în mai multe orașe din țară în următoarele zile.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button