Trending

Poliţişti atacaţi într-o localitate din judeţul Satu Mare! Ce spune Poliția!

Mai mulți polițiști au fost agresați în această după-amiază în localitatea Hrip. Potrivit informațiilor portalsm.ro, totul a început astăzi când părintele unui elev din localitatea Hrip s-a deplasat la școală și ar fi amenințat o pe profesoară.

Aceasta a cerut sprijinul autorităților, iar polițiștii l-au căutat acasă pe bărbatul respectiv și l-au sancționat contravențional, aplicându-i o amendă de 3.000 RON. Acest lucru l-a enervat la culme pe individ, care a devenit agresiv, în sprijinul lui sărind mai mulți localnici din cartierul respectiv și au început să-i îmbrâncească pe polițiști. Forțați de împrejurări polițiștii au cerut sprijinul colegilor și al mascaților.

Ulterior au ajuns şi întăririle, iar şapte persoane au fost încătuşate şi duse la sediul Postului de Poliţie din Păuleşti.

Din comunicatul poliției nu reiese că polițiștii au fost agresați, ci doar că persoanele respective au manifestat un comportament neadecvat față de polițiști.

Iată comunicatul complet:

,,La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre un incident produs la o unitate de învățământ din satul Hrip.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani, din Hrip, ar fi adresat expresii jignitoare unor cadre didactice.

Ulterior, bărbatul ar fi refuzat semnarea procesului verbal de contravenție și, împreună cu alte persoane, ar fi manifestat un comportament neadecvat față de polițiști, provocând scandal.

Din producerea evenimentului, nu au fost înregistrate victime.

În urma incidentului, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 42 de ani, au fost conduse la sediul poliției.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs evenimentul.,,

Sursa și foto: PortalSM

Articole similare

Un comentariu

  1. Și ce dacă i au îmbrâncit???doar nu sunt zei coborâți pe pământ…niște analfabeți tupeiști penibili asta sunt acești milițieni..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button