Ce spune primarul comunei Pomi despre “bomba” de la primărie

Primarul comunei Pomi, intrigat de articolele apărute în câteva ziare locale referitor la un incident petrecut la primăria Pomi din județul Satu Mare, aduce lămuriri asupra celor petrecute, astfel că situația prezentată în unele medii online nu seamănă deloc cu realitatea.

Iată ce declară primarul:

“Aduc la cunoștință cetățenilor că faptele publicate ieri 19 februarie 2024 … sunt total neadevărate. Realitatea faptelor a fost total denaturată.
În calitate de primar al comunei Pomi, am să transmit o dezmințire în acest sens, celor responsabili cu defăimarea imaginii Instituției și personalului din cadrul aparatului de specialitate.
Precizez că domnul M.M.T. locuitor al mun. Baia Mare nu avea probleme de ordin administrativ și nici cu funcționarii publici din Primărie. S-a prezentat în incinta Primăriei Pomi nu cu o bombă, ci cu declarații bombă: că a descoperit o crimă care ar fi avut loc în “1900 toamna” în casa unchiului său din Borlești, că i se fură identitatea neputând folosi cardul, că se simte în pericol și a ales locul perfect pentru a suna la 112. La o declarație atât de gravă, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, însă după sosirea acestora, domnul M.M.T. a devenit incoerent în declarații verbale și a refuzat să colaboreze cu aceștia. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că agenții de poliție au fost aleratați nejustificat și aceștia au aplicat măsuri corespunzătiare prevăzute de lege.

Am să revin cu detalii după comunicarea raportului întocmit de organele abilitate.” 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button