Trending

Tragedie într-un sat din județul Sălaj. Un elev a decedat subit, în timp ce era la școală!

Doliu la Scoala Profesională Sâg, județul Sălaj. Un tânăr în vârstă de 16 ani s-a stins din viaţă chiar în timp ce se afla la şcoala. Rad Sebastian Antonio era originar din satul Fizeş (comuna Sâg) şi era elev în clasa a XI-a – nivel profesional, scrie sportulsalajan.ro

 În timp ce se afla în pauză, vineri, 13 octombrie ,Tony (aşa cum îl alintau prieteni) s-a prăbuşit la pământ şi a intrat în stare de inconștiență. În ciuda eforturilor făcute de profesorii care au acordat primul ajutor şi a eforturilor făcute de echipajul medical ajuns la faţa locului, tânărul nu a mai putut fi salvat. 

Un profesor a sunat de urgenţă la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD de la Garda de Intervenție Nușfalău.

Din păcate, elevul se afla deja în stare de inconștiență. Echipajul medical a început manevrele de resuscitare. Victima a fost preluată de ambulanţa SMURD şi transportată către secţia UPU SMURD din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Pe drum, în localitatea Ban, ambulanţa s-a intersectat cu ambulanţa de terapie intensivă mobilă (TIM) de la Zalău. Medicul de urgenţă de pe ambulanţa TIM a continuat manevrele de resuscitare, dar din păcate, totul a fost în zadar.

Din câte se pare, elevul ar fi intrat în stop cardio-respirator. Însă, cauza clară a decesului va fi stabilită doar în urma expertizei medico-legale făcute de medicul legist.

Ce spune Poliţia despre tragedia de la Sâg

 “La data de 13 octombrie, polițiștii din cadrul Secției Nr. 6 Poliției Rurală Crasna – Postul de Poliție Sâg au fost sesizați în urma unui apel 112, cu privire la faptul că, în incinta unei unități de învățământ din localitatea Sâg, unui elev i s-a făcut rău și a leșinat.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj SMURD. Din primele cercetări a reieșit că, în timpul pauzei dintre orele de curs, în curtea unității de învățământ, unui elev, în vârstă de 16 ani, din localitatea sălăjeană Fizeș, i s-ar fi făcut rău și ar fi căzut la sol, ajungând în stare de inconștiență.

Minorul a fost preluat de echipajul medical, cu semne vitale, însă, în drum spre spital, acesta a decedat”, a menţionat  purtătorul de cuvânt în cadrul IPJ Sălaj, pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Drama care i-a marcat copilăria. Mama sa s-a prăbuşit şi a murit sub ochii lui, lângă o pădure din apropierea satului.La nici 10 ani, în timp ce o ţinea de mână, cea care i-a dat viaţă s-a prăbuşit la pământ şi s-a stins din viaţă. Se pare că acea mare dramă l-a marcat pe viaţă pe copil.

Mama lui Tony s-a stins din viaţă de tânără, la nici 30 de ani. În urma ei au rămas trei copiii. Tony era cel mai mare, avea aproape 17 ani. El mai avea un frate în clasa a X-a şi încă unul în clasa a VII-a. Sătenii spun că tatăl lor trebuia să muncească aproape toată ziua pentru ca ei toţi să poată avea un trai decent.

Ca urmare, fratele cel mare era stâlpul casei, iar cel mijlociu era bucătarul. Deşi au rămas orfani de mamă încă de mici, copiii au fost buni. Toată lumea spune că Tony era un copil deosebit, un copil harnic, muncitor, un elev fără probleme.

Mesajul Școlii Profesionale Sâg, este sfâșietor!

“Cu durere în suflet deplângem moartea neașteptată a tânărului Rad Sebastian Antonio, elev în clasa a XI-a, nivel profesional, a cărui inimă bună a încetat azi să mai bată. Un elev respectuos, un coleg minunat, un suflet de copil cald și blând care azi s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Suntem profund îndurerați de dispariția sa prematură.
Conducerea Scolii Profesionale Sâg, împreună cu întreg corpul profesoral, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic al unității transmitem familiei îndoliate                                                  

                            ,,Sincere condoleanțe!ˮ.
Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Rămas bun, Toni!
                  Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Sursa: Sportul Sălăjan

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button