Tragedie în țară! Tânăr mort pe scaunul de tatuaje!

Tragedie vineri după-amiaza, la Timișoara International Tattoo Convention, care are loc la Iulius Town. Un tânăr de doar 23 de ani a murit după ce i s-a făcut rău și s-a prăbușit, scrie pressalert.ro.

„La data de la 12 aprilie 2024, în jurul orei 16:45, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-o societate comercială dintr-un complex comercial de pe raza municipiului Timișoara, unui tânăr în vârstă de 23 de ani i s-ar fi făcut rău în incinta unui salon de tatuaj.

Ajungi la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din păcate medicul de pe ambulanță sosit la fața locului, declarând decesul acestuia. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiș.

Organizatorii Timișoara International Tattoo Convention au anunțat că „evenimentele programate pentru ziua de vineri se amâna pe mâine din cauza unui incident neprevăzut independent de voința noastră. Publicul este așteptat începând cu sâmbătă, 13 aprilie, ora 11. Mulțumim”.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button