Trending

Tragedie cumplită pentru o familie din Cluj. Trei membri ai familiei au fost găsiți în costume de baie, morți lângă piscina casei!

Marți seara, în Cluj-Napoca, a avut loc o tragedie de proporții, în urma căreia membrii unei familii au fost găsiți morți. Incidentul s-a petrecut pe strada Soporului, unde echipajele de urgență au intervenit rapid, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a salva viețile celor implicați, scrie stiridecluj.ro.

Din primele informații rezultă că trei persoane și-au pierdut viața în această tragedie, cauza probabilă fiind electrocutarea în piscină.

Polițiștii criminaliști au început investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui incident nefericit.

Potrivit martorilor un vecin ar fi încercat să ia legătura cu cele trei persoane, dar niciuna dintre acestea nu răspundea. Așa că bărbatul a sunat la 112, iar polițiștii s-au deplasat la fața locului. Toate cele trei persoane erau decedate în curtea din spatele casei.

Aceștia erau îmbrăcați în costume de baie și zăceau fără viață lângă o piscină gonflabilă pe care o aveau montată în curte. Cel mai probabil, cei trei s-au electrocutat, deoarece în curte erau diverse improvizații electrice, iar peste piscină treceau fire electrice, trase din tabloul electric. Este foarte posibil, ca unul dintre fire să fi fost cauza. 

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție au declarat următoarele:

La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 22.04, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri.

Echipa operativă sosită la fața locului a găsit 3 persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbați de 76 de ani, respectiv 46 de ani și de o femeie de 74 de ani.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului.

În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button