Trending

Două fețițe accidentate pe o trecere de pietoni în Carei, șoferul fugind de la locul faptei!

În seara zilei de sâmbătă, 14.10.2023, în jurul orelor 20.00, două fetiţe au fost lovite de un autoturism, pe trecerea de pietoni în timp ce traversau  Calea Mihai Viteazul din Carei, din dreptul magazinului Lidl, scrie opiniedecarei.com.

Cel care le-a accidentat a fugit de la fața locului, se știa doar că se află  la volanul unui Sharan de culoare gri și că se deplasa  pe direcţia Oradea- Satu Mare.
Poliţiştii s-au mobilizat  imediat în vederea identificării autorului accidentului, iar cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă,  rutieri au reuşit să identifice în câteva ore pe şoferul care, aflat la volanul unui Sharan,  a accidentat două fetiţe pe trecerea de pietoni, iar apoi a fugit de la locul faptei.

Autorul accidentului este un bărbat din Ciumeşti. Poliţiştii au găsit autoturismul Sharan în curtea acestuia, ascuns în spatele unei anexe. Acesta a folosit o rută ocolitoare pentru a se întoarce acasă, prin localităţile Cămin şi Foieni, traseul său fiind reconstituit tot cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din localităţile respective.
Etlioscopul a indicat faptul că bărbatul din Ciumeşti nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost dus la Poliţia Carei pentru audieri.
Din fericire, cele două acroşate pe trecerea de pietoni s-au ales doar cu răni uşoare, fiind înafara oricărui pericol.

Sursa: Opinie de Carei

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button