Trending

Cea care a fost imaginea Poliției de Frontieră a părăsit nu numai instituția, ci și țara!

În urmă cu mai bine de șase ani, Luiza Ciuclea, o tânără originară din judeţul Botoşani, era desemnată cea mai sexy polițistă din România. La vremea respectivă, bruneta ajunsese imaginea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, iar imaginile cu ea în uniformă au fost promovate și pe site-ul IGPF. În 2016, frumoasa Luiza poza pentru calendarul Frontiera 2017 și cucerea România. Avea la acel moment 26 de ani, venea din Dorohoi, lucra ca și polițist de frontieră și mulți o considerau cea mai frumoasă polițistă din țară.

 Trei ani mai târziu, viața brunetei s-a schimbat radical. A renunțat la cariera în poliție și a preferat să plece din țară. Tânăra a luat calea străinătății, renunțând definitiv la jobul său. În 2019, Luiza Ciuclea a agățat în cui uniforma de polițistă și a plecat în Statele Unite cu proaspătul ei soț, campion mondial la culturism, de naționalitate egipteană.

Conform botosaninews.ro, cei doi s-au cunoscut la un concurs de bodybuilding, Ahmed provenind dintr-o familie de culturiști. După 5 luni de relație, bărbatul a cerut-o pe româncă de soție, iar aceasta a acceptat.

Luiza Ciuclea s-a căsătorit și este mamă a doi copii. De asemenea, bruneta s-a transformat complet în doar câțiva ani. A devenit culturistă, iar imaginile cu ea fac furori pe rețelele de socializare.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button