Trending

Tragedie! La doar 6 luni un bebeluș a pierdut lupta cu boala și a decedat!

Bebelușul a decedat marți, 20 februarie, în jurul orei 1.00, în ambulanță, în timp ce se îndrepta către Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, în condiții neclare încă.

Conform presasm.ro, bebelușul ar fi intrat în stop cardio-respirator. Din păcate, în pofida eforturilor medicilor, care au încercat să o resusciteze zeci de minute, micuța pacientă a decedat. 

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Satu Mare au declarat pentru sursa citată că decesul bebelușului s-a produs în ambulanță, la Unitatea de Primire Urgențe a ajuns decedată în data de 20 februarie, ora 01,22. Pentru date suplimentare legate de cauza decesului se așteaptă rezultatele examenului anatomopatologic.

De menționat că fetița a fost a fost internată în spital în perioada 10-16 februarie, iar după externare a fost dusă acasă de către familie, la domiciliul din comuna Vetiș. În noaptea de luni spre marți, familia a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 după ce micuța nu a mai dat semne de viață, ajungând astfel decedată la Unitatea de Primire Urgențe.

Condoleanțe familiei!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button