Trending

Depozit găsit cu evidențe fictive de material lemnos și fără documente justificative!

La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică-Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Satu Mare au desfășurat activități pentru combaterea și prevenirea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

În urma activităților specifice, polițiștii au constatat faptul că la o societate comercială din județul Cluj ar fi fost depozitat, într-un punct de lucru situat în județul Satu Mare, 3.060 metri cubi de material lemnos certificabil și necertificabil (valoric), fără a putea fi prezentate documente justificative în acest sens. S-a dispus confiscarea faptică și valorică.

Totodată, în cadrul acțiunii, s-a stabilit că ar fi fost efectuate 6 transporturi ilegale de material lemnos, în cadrul cărora s-au transportat 11 metri cubi de lemne de foc, diverse specii, fără proveniență legală.

A fost dispusă confiscarea valorică a celor 11 de metri cubi de lemn.

În ambele cazuri, polițiștii au luat măsura aplicării unor sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button