Trending

Alegerile nasc patimi, până la sânge! Incidente electorale în județ!

La Secția de votare din localitatea Trip, polțistii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 50 de ani, în dimineața zilei de 09 iunie a.c., în timp ce se afla la secție, în urma unor discuții contradictorii, ar fi fost îmbrâncit de către un alt bărbat.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Într-un alt caz, polițiștii au fost sesizați de către președintele unei secții de votare despre faptul că un bărbat a sustras și a distrus un buletin de vot. În cauză s-a întocmit dosar penal.

În județul Satu Mare, până la ora 15:00, au fost semnalate 14 incidente în legătură cu procesul electoral. Dintre acestea, 2 s-au confirmat, 8 nu s-au confirmat, iar 4 sunt în curs de verificare.

Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale de peste 3.800 de lei.

Pentru orele următoare, efectivele MAI își vor concentra misiunile pe menținerea ordinii și siguranței publice, cu precădere în zona secțiilor de votare pentru ca procesul de vot să decurgă fără probleme.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button