Trending

Polițista de frontieră Pamela Kiss, campioană absolută la Woman Physique Senioare!

Agent șef de poliție Pamela Kiss, din cadrul SPF Petea (județul Satu Mare) tocmai a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Național de Culturism și Fitness organizat la Cluj Napoca, scrie Poliția de Frontieră pe Facebook.

Sătmăreanca a obținut locul I la categoria sub 1,63 cm, fiind campioană absolută la Woman Physique Senioare.

Sub uniform Poliției de Frontieră Române pe care o poartă cu mândrie zi de zi se ascunde un fizic de invidiat, construit cu mult efort, cu disciplină și perseverență. Se antrenează în fiecare zi și nu se abate de la regulile nutriționale care știe că-i vor asigura succesul în sportul pe care îl practică de atâția ani cu toată pasiunea!

De aproape patru luni se pregătește pentru competiția la care participă în această perioadă și niciun efort nu-i pare prea apăsător în atingerea obiectivelor pe care și le-a propus. Nici măcar în perioada sărbătorilor Pascale, nu s-a abătut de la drumul său. Dacă mesele noastre, ale tuturor, gemeau sub greutatea preparatelor tradiționale, farfuriile ei arătau desprinse parcă din cărțile nutriționiștilor: legume, pește, pui și orez.

Felicitări și succes!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button