Mâine, 6 august, încep Zilele Sportului Careian!

Zilele Sportului Careian sunt un eveniment de promovare a sportului în rândul copiilor și nu numai, unde cei mici vor avea șansa să interacționeze cu antrenori și sportivi și să participe la demonstrații pentru a afla cât mai multe despre lumea sportului.

Evenimentul este unul dintre puținele festivaluri de acest gen organizate în zona noastră și se defășoară sub sloganul “Împreună, cu mic cu mare, vă invităm la o săptămână de mișcare”
Zilele Sportului Careian se va desfășura pe parcursul a 6 zile în perioada 06-11 august 2023 și are ca scop unirea celor care practică diferite sporturi, dezvoltarea unei vieți sociale de calitate, construirea unui spirit competitiv.
Organizatorii estimează creșterea în timp a popularității acestui eveniment și doresc să devină un eveniment anual al orașului Carei. Ramurile sportive care au dat curs invitației sunt: fotbal băieți, baschet, fotbal fete, dans sportiv, aerobic, carting, tenis de masă, judo, karate, Fit Force și majoretele de la Clubul Elevilor.

În deschiderea  din 6 august a Zilelor Sportului Careian, SzandyFit vă invită să participați la antrenamentele de aerobic, pilates, deepwork și bodyart, după care se dă startul spectacolului de putere: STRONGMAN CAREI.

Probele din acest an vor fi următoarele:

– trasul unui camion de 15 T

– arm over arm cu un camion de 9 T

– duck walk 200kg / tire flip 500 kg

– îndreptări cu greutate maximă aprox 320 kg

– aruncarea greutatilor peste o poartă de 4m înaltime

– Atlas stone – 125kg-135kg-145kg-165kg-175kg

Locul de desfășurare va fi identic cu cel de anul trecut, zona Unicarmul mic, str.1 Decembrie 1918.

Întreg programul, mai jos:

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi și
Close
Back to top button