În curând Facultate de Medicină – medicină generală, la Baia Mare!

Pentru sătmărenii interesați, începând cu anul acesta, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” – centrul de pregătire din Baia Mare – organizează primul examen de admitere în ciclul universitar de licență, sesiunea septembrie 2023, la programul de studiu Asistență medicală generală. În etapele următoare, cursurile oferite de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” centrul de pregătire din Baia Mare vor cuprinde și programul de studiu Medicină Generală.
Pentru această primă sesiune de examen la programul de studiu Asistență medicală generală vor fi scoase la concurs 30 de locuri la buget și 30 de locuri cu taxă.
Cei care își doresc să urmeze cursurile pentru programul de studiu Asistență medicală generală se pot înscrie online, în perioada 1-17 septembrie 2023, iar examenul de admitere va avea loc în data de 21 septembrie.
Extensia universitară a UMF “Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca în municipiul Baia Mare, în cadrul căreia vor fi formați asistenți medicali generaliști, este rezultatul parteneriatului semnat în luna mai de rectorul UMF Cluj-Napoca, prof. dr. Anca Dana Buzoianu, președintele Consiliului Județean Maramureș și managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, Alexandru Oros.
În cadrul noii extensii universitare din Baia Mare, pregătirea studenților va fi asigurată de cadrele didactice ale Facultății de Medicină, precum și de cadre universitare asociate, profesioniști ai Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button