Din Satu Mare cu Dacia Spring pe litoralul românesc!

Pe un grup de Facebook destinat șoferilor de Dacia Spring, un sătmărean  a povestit cât timp i-a luat și ce costuri a suportat pentru a ajunge cu mașina electrică de la Satu Mare până pe litoralul românesc, scrie fanatik.ro.

Fiind  posesor al unei mașini model Dacia Spring, acesta și-a expus experiența trăită  pe o distanță de la Satu Mare spre stațiunea Eforie Nord.

Un drum dus-întors, undeva la 1.700 de km, a fost parcurs de acesta în 24 de ore. Turistul spune că a avut un consum de 240 kW, așadar o medie de 13,8 kW/100 km. Dată fiind vremea de afară, cum era de așteptat, s-a deplasat cu aerul condiționat în permanență pornit.

”Scriu pentru cei interesați de o experiență de drum Satu Mare Eforie Nord. Am parcurs 1.740 km dus întors cu un consum de circa 240 kW, consum mediu 13,8 kW/100 km cu AC ul pornit. Am fost 2 persoane și bagajele aferente.

Am încărcat în 2 locuri Cluj, Brașov mult, iar în Zalău, Târgu Mureș, Urziceni, Slobozia cam jumătate. Cluj-Napoca, Brașov încărcare gratis, restul 2,4 lei/ kW, total aproximativ sub 250 lei”.

Mașina s-a comportat foarte bine (inclusiv la munte), sunt mulțumit de ea. Ca și parte negativă vă sfătuiesc să aveți grijă la depășiri (de la 95 km/h e cam lentă)”, mai scrie sătmăreanul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button