Trending

Examenul de Bacalaureat începe mâine, 17 iunie. Peste 134.000 de candidaţi sunt aşteptaţi să susţină examenul!

Sesiunea iunie-iulie a examenului naţional de Bacalaureat din acest an începe luni, 17 iunie, cu probele de evaluare a competenţelor.

Astfel, de luni până miercuri se va desfăşura proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română [proba A]. Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă [proba B] va avea loc miercuri şi joi.

De miercuri până vineri este programată evluarea competenţelor digitale [proba D].

Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională [proba C] se va desfăşurat în perioada 25-27 iunie.

Probele scrise din sesiunea iunie-iulie vor începe în 1 iulie (Limba şi literatura română). Proba obligatorie a profilului este programată în 2 iulie, fiind urmată, în 4 iulie, de proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba şi literatura maternă se va desfăşura în 5 iulie.

Afişarea primelor rezultate va avea loc în 8 iulie (până la ora 12:00), iar contestaţiile se pot depune în intervalul orar 12:00 – 18:00, în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi comunicate în 12 iulie.

Succes tuturor!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button