Un magazin Dedeman din țară, pus la pământ de o explozie uriașă!

O explozie puternică s-a produs vineri dimineață la un magazin Dedeman din municipiul Botoșani. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a activat Planul Roșu de intervenție. Din primele informații, 13 persoane au fost rănite în urma deflagrației, între care una este în stare gravă, intubată, scrie observatornews.ro.

Raed Arafat a anunțat că un rănit va fi transportat la Iași cu elicopterul. De asemenea, la București sunt puse pe standby un avion SMURD și un elicopter Black Hawk. Cauza exploziei încă nu a fost stabilită.

„Este vorba de 13 victime, 12 salvate de echipajele de pompieri, una s-a prezentat singură în UPU SMURD. Dintre acestea, 10 bărbați și trei femei, cu vârste cuprinse între 32 și 63. Un bărbat a fost intubat, ventilat mecanic. A fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la un spital de arși din țară. Celelalte victime prezintă arsuri su traumatisme.

Până la acest moment, 10 persoane au fost rănite și primesc îngriji medicale, iar alte 110 persoane, angajați și clienți, s-au autoevacuat.

De asemenea, au fost constituite echipe de căutare salvare, care verifică dacă există și alte persoane rămase blocate.”, au precizat reprezentanții ISU Botoșani.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button