Trending

Tragedie fără margini într-o familie din Leordina, Maramureș! O fetiță de doar doi anișori a fost lovită mortal de tren!

O adevărată tragedie s-a produs în județul vecin, astăzi, 21 iunie, când o fetiță de doar doi ani, din Leordina a fost surprinsă de locomotiva unui tren, într-un loc în care există o trecere la nivel cu cale ferată simplă, fără bariere, fetița decedând pe loc.

Iată ce spune I.P.J. Maramureș la solicitarea ziarsm.ro:

Astăzi 21 iunie, la ora 16:05, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Transporturi Maramureș – Postul de poliție TF Vișeu de Jos au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, pe raza localității Leordina, trenul regio nr. 4654 a accidentat un copil.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Vișeu de Jos și reprezentanți ai Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș care au constatat decesul minorei.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat o fetiță în vârstă de doi ani, din Leordina. Totodată polițiștii au stabilit faptul că minora a fost surprinsă de locomotiva trenului într-un loc în care există o trecere la nivel cu cale ferată simplă, fără bariere.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

În urma incidentului trenul a plecat din stația CFR Leordina cu o întârziere de 90 de minute.

Polițiștii au întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button