Trending

Neglijență mortală! Tânărul care a lovit cu mașina sa un grup de tineri în 2 Mai, fusese oprit de poliție cu mai puțin de o oră înainte de tragicul accident, fără a fi testat.

Într-o conferință de presă,  șeful IPJ Constanța a declarat că în seara de 19 august, în jurul orei 00:40 un bărbat a sunat la 112 pentru a spune că pe DN39 Vama Veche 2 Mai un autoturism circulă fără să respecte regulile de circulație.

La 02:40 a fost depistat de o patrulă mixtă poliție-jandarmerie pe DN39, au fost legitimați șoferul și pasagerii, iar în mașină au fost descoperite o țigară tip joint și pastile într-un pachet de țigări, a declarat șeful IPJ Constanța.

Șoferul a fost dus cu autospeciala la sediul poliției unde a fost testat etilotest – cu rezultat zero, acesta nu prezenta semne specifice consumării de substanbțe pshihoactive și a fost lăsat să plece în jurul orei 04:30.

La ora 05:25 a avut loc accidentul în care au murit doi dintre tinerii loviți de mașina condusă de șoferul de 19 ani.

Potrivit șefului Poliției Județene Constanța, un ofițer și doi agenți vor fi cercetați prealabil pentru a se vedea de ce nu l-au testat pe șofer să vadă dacă consumase droguri.

Înainte de a se urca la volan și a provoca accidentul, tânărul de 19 ani consumase, conform Poliției, trei tipuri droguri: cocaină, amfetamină şi metamfetamină. În accident, au murit pe loc o tânăra de 20 de ani şi un tânăr de 20 de ani, studenți la Facultatea de Geoegrafie a Universității din București, iar alți trei tineri de 19 și 20 de ani au fost răniţi. Tânărul conducea o mașină Mercedes decapotabilă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button