Trending

Manevre de general de poliție, descusute de DNA! Șeful IPJ Cluj dus la audieri după tentativa de măsluire a unei contravenții rutiere!

Șeful IPJ Cluj ar fi dorit atât de mult să evite înregistrarea sa în evidențele poliției rutiere cu amendă pentru viteză excesivă în localitate, după ce a rulat cu 110 km la oră prin Cluj, încât atunci când a fost prins la fața locului ar fi trecut-o pe soția sa la volan, pentru ca aceasta să fie trecută în actele polițiștilor, transmit surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

Ulterior, mai arată sursele citate, Mihai Rus ar fi insistat la ofițerii de la Serviciul Rutier Cluj pentru a nu fi trecut în actele oficiale iar în locul său să fie trecută soția sa.

Totodată, transmit sursele autorului acestuia îi vor fi preluate telefoanele mobile în vederea efectuării unei percheziții informatice.

Alături de acesta va fi audiat la DNA Cluj și ofițerul la care șeful IPJ Cluj a insistat pentru măsluirea actelor astfel încât oficialul să nu figureze cu incidente în istoricul rutier.

Chestorul risca să rămână fără permis, după ce a fost surprins de radar, însă a determinat un agent să consemneze în fals că la volan era soția sa.


DNA anunță într-un comunicat că procurorii fac cercetări într-un dosar penal ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în cursul anului 2024, de către angajați ai Inspectoratului de Poliţie Județean Cluj în legătură cu îndeplinirea/neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu. În cursul zilei de 17 iunie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 2 (două) locații situate pe raza municipiului Cluj-Napoca, ambele fiind sediile unor instituții publice.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button