Trending

Doi tineri contrabandiști, prinși doar cu focuri de armă, în județul Maramureș!

În data de 10 iunie, în jurul orei 21.15, pe timpul executării unor misiuni de supraveghere și control în zona de responsabilitate, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului, județul Maramureș, au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea în trafic la control, în localitatea Valea Vișeului, a unui autoturism fără numere de înmatriculare, în care se aflau doi bărbați. Mașina de teren a oprit pentru câteva secunde, după care a demarat în trombă, moment în care colegii noștri au tras patru focuri de avertisment în plan vertical și alte patru spre pneurile autoturismului, însă conducătorul auto tot nu a oprit.

Drept urmare, s-a pornit în urmărirea mașinii, iar după aproximativ 1 km au fost descoperite abandonate 13 baxuri cu țigări, precum și autoturismul neînmatriculat. Pe timpul verificărilor specifice efectuate de către polițiștii de frontieră, au fost identificați șoferul mașinii și pasagerul din dreapta, doi maramureșeni de 24, respectiv 25 de ani.

În continuare, s-a luat măsura transportării coletelor cu țigări și a mașinii neînmatriculate  la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii baxurilor, a rezultat cantitatea de 6.250 pachete de ţigări, în valoare de peste 73.000 lei.

De asemenea, polițiștii de frontieră au mai constatat faptul că tânărul șofer are permisul de conducere suspendat.

În cauză, lucrătorii noștri efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, precum și pentru documentarea întregii activități infracționalesub directa coordonare a unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button