Trending

Copil de doar 1 an și 5 luni, accidentat mortal, în țară, de o mașină aparținând poliției!

Tragedie în Brăila, unde pe strada Călugăreni din cartierul Radu Negru, un copil, în vârstă de un an și 5 luni, a fost lovit mortal, astăzi, 02.11.2023, de un autoturism Duster, în care se aflau doi polițiști în misiune, scrie obiectivbr.ro.

Inspectoratul de Poliție Județean a transmis că, astăzi, în jurul orei 14.00, doi polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale se aflau pe strada Călugăreni pentru efectuarea atribuțiilor de serviciu, iar la plecarea de pe loc ar fi accidentat un copil, în vârstă de 1 an și 5 luni.

Din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, decesul copilului fiind constatat de echipajul de pe ambulanță. Polițistul aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. 

Redactorii obiectivbr.ro au stat de vorbă cu mama copilului care și-a pierdut viața după ce a fost lovit de mașina condusă de un polițist, trupul fiind efectiv târât câțiva metri. ”Eram toți afară, erau copiii în fața porții, am dus copilul de trei ani în casă, iar pe cel mic l-a luat poliția cu mașina, la roată l-a prins, l-a lovit și l-a târât de la poartă până mai încoace. A fost lovit de mașina poliției”, a declarat femeia revoltată.

Din păcate, micuțul nu a mai scăpat, iar mama cere arestarea șoferului vinovat.

Foto: obiectivbr.ro

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button