Trending

Accident rutier cu 12 persoane implicate, între Zalău și Jibou! S-a activat Planul Roșu!

Un grav accident de circulație a avut loc în jurul orei 8.30 la ieșirea din Jibou spre Zalău. Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au activat planul roșu de intervenție, scrie graiulsalajului.ro.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1H Letca-Nuşfalău, la kilometrul 93+650 de metri, în zona localităţii Jibou, judeţul Sălaj, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, soldat cu rănirea a şase persoane, ce primesc îngrijiri medicale la faţa locului”, a transmis Centrul Infotrafic.

Din primele date era vorba de 12 persoane implicate, ultimele informații spunând că este este vorba de 7 răniți și alte 5 persoane implicate în evenimentul rutier care din fericire nu au avut nevoie de transport la Unitatea Primiri Urgențe.

În total, 7 persoane au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe. În evenimentul rutier este implicat un microbuz transport persoane și un VW Sharan.

“În această dimineață s-a primit un apel prin numărul de urgență 112, care ne anunța despre producerea unui accident la ieșire din localitatea Jibou. Evenimentul s-a produs între 2 autoturisme și au fost implicate 12 persoane. La nivelul județului s-a activat Planul roșu de intervenție,, au transmis pompierii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button