Trending

Violență extremă în Oaș. După ce a distrus triciclu electric al unui consătean, si-a dat foc la mașina personală, iar acum este în arest.

Totul s-a petrecut în seara zilei  de 13 iulie a.c și a pornit de la un conflict pe o stradă din localitatea Vama, între două personae.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat de 53 de ani ar fi fost agresat fizic, în stradă, de către un alt bărbat, în vârstă de 37 de ani, care i-ar fi distrus și triciclul electric, în valoare de 3000 de lei.

La scurt timp după incident, în aceeași seară, bărbatul de 37 de ani și-ar fi incendiat autoturismul personal, care era parcat pe marginea unei străzi din aceeași localitate.

În urma administrării materialului probator în cauză, la data de 26 iulie a.c., a fost dispusă, față de bărbat, măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus la Centru de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button