Trending

Petrecere cu muzică rock la Satu Mare, în cadrul celui mai mare flashmob de muzică rock din Europa Centrală – CityRocks.

Cea mai mare petrecere de muzică rock îi așteaptă pe toți sătmărenii și nu numai, în Piața 25 Octombrie, pe 29 iulie, unde sute de muzicieni și vocaliști sosesc la Satu Mare, pentru a încinge atmosfera de vară sătmăreană.

Dacă sunteți fani ai muzicii rock, locul vostru e pe platoul din centrul nou, deoarece începând cu ora 17.30 are loc concertul de deschidere cu Black River Blues Band, a căror muzică va umple spațiul deschis din centrul orașului și vor da tonul evenimentului.

La ora 19.00 va începe CityRocks, flashmobul propriu-zis, unde sunt așteptați toți iubitorii muzicii rock și cei care să se distreze, deoarece vor răsuna cele mai șlagăre de muzică rock în interpretarea sutelor de muzicieni și vocaliști participanți.

Începând cu ora 22.00 ne vom bucura de un mega concert Hollywood Rose (Guns ‘N’ Roses Tribute Band), care va închide evenimentul de sâmbătă seara, aducând cele mai mari șlagăre semnate Guns ‘N’ Roses.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button