Mâine începe weekendul, încep și diverse manifestări cultural artistice!

Vineri:

Shopping City Satu Mare în cadrul campaniei „Summer of music ‘23” și își invită clienții la un super concert MIRA & Band, în parcarea mall-ului, la nivelul 1, pe 28 iulie. 

Programul serii începe de la ora 19:00 cu o sesiune de warm-up cu binecunoscutul DJ Sorin Michnea. Petrecerea continua, la ora 20:00, cu XXL Band, o trupă cu peste 20 de ani de prezență pe scena muzicală din Satu Mare. MIRA & Band va urca pe scenă de la ora 21.00, o apreciată cântăreață pop din România, cu o comunitate de peste 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram și aproape 800.000 de urmăritori pe TikTok, fiind inclusă în TOP 10 cei mai vizualizați artiști din România în 2022. 

Sâmbătă:

Asociația Ecvestră Mădăras în parteneriat cu Primăria Orașului Ardud și Casa de Cultură “Dr. Augustin Mircea” organizează SĂRBĂTOAREA CÂMPENEASCĂ MĂDĂRAS în data de 29 Iulie, de la ora 09.00, în localitatea Mădăras, un eveniment dedicat gospodarilor din localitate, din județ și din țară, aceștia reunindu-se pentru a prezenta publicului mândria fermelor lor.

Evenimentul este rezultatul inițiativei locale și se va desfășura pe tot parcursul zilei. Acesta va cuprinde concursuri de frumusețe cabalină, de tracțiune, expoziții de bovine, ovine, dar și alte animale mici. Printre exponate vom regăsi și utilaje agricole, dar şi prezentări de produse locale care vor putea fi apoi achiziționate de doritori.

Organizatorii promit multe surprize participanților printre care și o tombolă cu premii, dar și momente artistice pentru a întreține atmosfera câmpenească și a diversifica programul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button