Trending

Român, suspectat de uciderea iubitei lui, împușcat mortal de polițiști în Viena!

Un român de 26 de ani, suspectat de uciderea iubitei lui, a fost împușcat mortal de polițiștii din Viena care încercau să-l aresteze.

Românul, identificat de presă austriacă drept Eduard S, se repezise la polițiști cu un topor, același cu care își atacase prietena, o tânără din Chile. Auzind scandal în apartamentul celor doi, vecinii au alertat autoritățile. Când au sosit ofițerii, femeia avea răni grave la cap, iar românul se plimba pe stradă cu toporul în mână, scrie presa națională citând surse din Austria.

Situația a scăpat de sub control, iar oamenii legii au deschis focul în legitimă apărare. Ulterior s-a încercat resuscitare agresorului, dar în zadar.

Purtătorul de cuvânt al poliției a declarat că incidentul a evoluat rapid într-o situație periculoasă. „Motivul operațiunii a părut inițial complet inofensiv”, a spus acesta, explicând cum s-a ajuns la tragicul deznodământ.

Acest incident amintește de un alt caz similar petrecut în aprilie 2008, când un alt român a fost împușcat de polițiștii austrieci tot la Viena. Atunci, bărbatul a fost împușcat după ce a atacat forțele de ordine.

În ambele cazuri, românii au provocat situații periculoase și au sfârșit prin a fi împușcați de autoritățile austriece, subliniind astfel riscurile asociate unor asemenea comportamente extreme.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button