Mâine, 29.09.2023, un eveniment de înaltă ținută la Cercul Militar Satu Mare.

De la ora 17.00, la Casa Armatei de pe strada Petofi Sandor nr. 11,  sunteți invitați să luați parte la vernisajul ,, Figuri de lumină,, al tinerei sătmărence Cristina Bianca Câcău.
În vârstă de 25 de ani, tânăra  a prezentat o pasiune pentru pictură și desen din fragedă copilărie, remarcându-se prin talentul ușor de observat în lucrările sale. A terminat Liceul de Arte Aurel Popp din Satu Mare unde s-a inițiat în studierea și practicarea artelor plastice. După absolvirea liceului de arte a realizat numeroase portrete pe pânză în ulei la comandă, exersându-și talentul și evoluând în acuitatea cu care realiza trăsăturile umane. Este studentă în primul an a Universității din Oradea la Facultatea de Arte plastice secția Pictură.

Vernisajul de  vineri este primul la care sunt expuse doar lucrările realizate de către ea. În perioada liceului a mai avut lucrări expuse în cadrul expozițiilor Liceului de artă Aurel Popp.

Programul cultural el evenimentului va fi asigurat la chitară și canto de surorile Balota, Alexia-Mirabela și Marcela-Sonia, totul în prezentarea lui Zamfir Danciu.

Expoziția, cu intrare liberă, este deschisă în perioada 29.09-29.10.2023.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button