Trending

Programul Casa Verde Fotovoltaice blocat în instanță! 86.000 de români asteaptă verdictul.

O firmă din Oradea, a cărei cerere de înscriere în lista instalatorilor autorizați a fost respinsă de Administrația Fondului pentru Mediu  a solicitat în instanță suspendarea publicării listei instalatorilor autorizați. Curtea de Apel Oradea a admis cererea și astfel Programul Casa Verde este blocat, începând cu 26.09.2023, judecătorii  suspendând această  etapă importantă în desfășurarea procedurilor de instalare a panourilor fotovoltaice.

Asta înseamnă că nicio firmă de profil nu mai poate instala panouri din fondurile guvernamentale întrucât suspendarea se referă la  întreaga procedură de publicare a listei instalatorilor validați, de alegere a acestora de către beneficiari și de încheiere a contractelor de participare și de finanțare până la soluționarea definitivă a cauzei ce face obiectul dosarului 3168/111/2023.

 Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat că va depune cerere de recurs la Curtea de Apel Oradea în vederea deblocării și reluării Programului Casa Verde Fotovoltaice 2023 în cel mai scurt timp.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button