Trending

Din cele 4 persoane reținute inițial pentru trafic de droguri, doar pentru una instanța a dispus arestarea preventivă.

La data de 27 septembrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă, pentru o persoană și măsura controlului judiciar, față de 3 persoane.

Anterior, la data de 26 septembrie a.c., procurorul de caz a dispus reținerea a 4 persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, pentru 24 de ore.

Reamintim că în urma celor 16 percheziții efectuate la data de 26 septembrie a.c., de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au fost descoperite și ridicate 744 de doze de substanță vegetală, verde-olive, 377 de grame de substanță cristalină (3-CMC) și 5 comprimate de ecstasy (MDMA).

De asemenea, au fost indisponibilizate 13 telefoane mobile, 2 cântare de mare precizie, 17.185 de lei, 230 de euro, 200 de lire, 46 de litri de băuturi spirtoase netimbrate și 320 de grame de bijuterii din metal galben.

Totodată, au mai fost descoperite un seif metalic și o macetă.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button