Trending

Isteria cizmelor gigant a ajuns și în România! Sperăm să le vedem și la noi în oraș.

Cizmele de cauciuc, celebrele Big Red Boots, cu aspect de desene animate, au devenit virale pe rețelele de socializare.  Lansate pe 16 februarie de un grup artistic din Brooklyn, încălțările s-au vândut în primele minute. Și cum au creat isterie în mediul online când au apărut, unele vedete precum Maluma, Victoria Beckham sau Ciara, le-au achiziționat imediat.

Nu doar celebritățile de peste Ocean sunt înnebunite după aceste cizme, ci și vedetele de la noi. Delia Matache și Dorian Popa se numără printre cei care dețin celebrele Big Red Boots.

După ce încălțările au devenit virale pe rețelele sociale, dar nu au mai fost disponibile, pasionații de modă puteau achiziționa cizmele gigant Big Red Boots doar pe site-urile de revânzare. Însă, prețul acestora a sărit de la 350 de dolari la peste 1.200 de dolari.

 Încălțările au o carcasă din cauciuc termoplastic și o talpă intermediară din etilen acetat de vinil (EVA), ceea ce le face foarte moi și flexibile. Sursa de inspirație a creatorilor a reprezentat-o  serialul japonez „Astro Boy”.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button