Evenimentele din wekeend, în atenția jandarmilor!

Indiferent că vorbim despre competiții sportive sau manifestări cultural-artistice, jandarmii sătmăreni vor fi prezenți pentru asigurarea siguranței participanților.

Concursul de frumusețe și tracțiune de cai de la Medieș și Concursul de ciclism montan ,,Tour de Tur” ce vor avea loc sâmbătă, alături de meciurile de fotbal programate în cadrul Ligii a III – a de fotbal între CSM Olimpia Satu Mare și CSM Sighetu Marmației și  SC Olimpia MCMXXI și CS Lotus Băile Felix  sunt manifestări unde jandarmii sătmăreni vor veghea la respectarea reglementărilor legale în vigoare.

 Le recomandăm tuturor participanților să respecte indicaţiile organizatorilor/forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor, se arată într-un comunicat remis presei.

Prin măsurile stabilite la nivelul unității, jandarmii sătmăreni sunt pregătiți să intervină în cel mai scurt timp în sprijinul cetățenilor.  

Dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau dacă vă aflați într-o situație dificilă, solicitați ajutorul forțelor de ordine aflate în dispozitiv sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button