Accident pe trecerea de pietoni, cu fugă de la locul faptei!

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Bulevardul Cloșca din municipiu.

Din verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 55 de ani, din Satu Mare, în timp ce s-ar fi aflat angajat în traversarea drumului public, ar fi fost acroșat de un autoturism, care ar fi părăsit locul producerii evenimentului.

La data de 12 octombrie a.c., în urma activităților investigative efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre un bărbat de 39 de ani, din Satu Mare.

Față de conducătorul auto a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button