Garajul din tablă – Soluția ideală pentru siguranța mașinii tale!

Lasă profesioniștii de la Profi Stahl  se ocupe de garajul perfect.

Garajele noastre metalice sunt realizate din materiale de înaltă calitate care asigură longevitatea și rezistența la influențele meteorologice. Fie că ai nevoie de spațiu pentru o mașină sau mai multe spații de depozitare, avem soluția potrivită pentru tine.

Producția lor este continuu adaptată după comenzile și  nevoile clienților.

Beneficiile principale ale garajelor din tablă sunt de necontestat, cum ar fi rezistența la intemperii, durabilitatea, ușurința de asamblare și costurile reduse.

Recomandările noastre:

Garaje din  tablă premium.

Avem o bogată experiență în producția de garaje de tablă , din acest motiv , în oferta noastră aveți garaje din linia premium.

Aceste garaje sunt de obicei realizate din tablă care imită lemnul, datorită căreia aspectul lor este incredibil de frumos. Aceste garaje vor fi un decor suplimentar al casei tale.

Nu uita, Tu decizi cum ai dori să arate garajul, în ce culori, câte porți ar trebui să aibă, cîte  ferestre, uși și alte accesorii.

Garaje cu acoperiș cu panta în spate

Recomandăm garaje moderne din tablă zincată de asemenea colorată, cu  pantă în spate, cu dimensiuni în funcție de cerințele și necesitățile clientului. Avantajul  acestuia este utilizarea nu numai  în funcția de garaj normal, dar și utilizarea acestuia ca spațiu tehnic  – protejând perfect în același timp obiectele și vehiculele din interior.

Realizarea acestora este rezultatul utilizării de acoperișuri de înaltă calitate în combinație cu porți cu deschidere în sus sau laterale. Deosebit de avantajoasă este poarta, care nu necesită sistemul electric. De asemenea, merită subliniat faptul că putem fabrica garaje de tablă în funcție de cerințele Dvs. individuale.

La cerere realizăm în tablă loc pentru uși de intrare sau ferestre.

Garaje cu acoperiș cu panta în două ape

Unul din cele mai populare tipuri de garaj din tablă este modelul cu panta în două ape.  Clienții apreciază și recomandă, în special, funcționalitatea și calitatea înaltă a acestor tipuri de acoperiș.  Unul din cel mai important avantaj este facilitatea în utilizarea acestora, datorită construcției acoperișului. Având o formă de șa, suprafața acoperișului este împărțită în două părți, datorită căruia se mărește unghiul de înclinare a acoperișului  și facilitează îndepărtarea zăpezii și a murdăriei în mod mai simplu.

Astfel , obținem un spațiu suplimentar, ce permite alegerea opțională de a instala automatizarea porților.

Garaje cu pantă laterală

Garajele cu pantă laterală pe care le oferim reprezintă o construcție funcțională din tablă, construită cu grijă de către meșteri experți.  Acoperișul cu o pantă laterală  este influențat de  mulți factori importanți care rezultă din utilizarea zilnică,  cum ar fi prevenirea acumulării de zăpadă. Acest tip prezinta o construcție durabilă și rezistentă la influențele externe, ceea ce oferă cu siguranța menținerea proprietăților corespunzătoare timp de ani de zile. Pentru a satisface așteptările clienților noștri, oferim posibilitatea de a personaliza parametrii individuali.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă invităm să face cunoștință cu întreaga ofertă a magazinului  pe www.garajedintabla.ro.

Calitatea înaltă a materialelor folosite în producția noastră, finisarea suprafețelor cu cea mai mare atenție la detalii și prețul foarte atractiv,  determină astfel de garaje  de a fi foarte populare în alegerea clienților noștri. Durabilitatea și confortul de utilizare reprezintă cele mai mari avantaje.

Prețul construcției este foarte atractiv. Pentru satisfacția clienților noștri în realizarea așteptărilor individuale,  organizăm periodic promoții și reduceri.

Montajul este inclus în preț, iar livrarea este gratuită.

Timp de livrare: aproximativ 2-4 săptămâni.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button