Trending

Tragedie uriașă în județ! Tânăr de 27 de ani, mort într-un accident rutier provocat de el însuși!

La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 13.20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Tarna Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 27 de ani, din Tarna Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătorului auto.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la evenimentul rutier produs în localitatea Tarna Mare.

La fața locului s-au deplasat 10 cadre militare, cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor din cadrul Punctului de Lucru Turț și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă de la nivelul județului.

La locul evenimentului, forțele alocate au identificat o persoană aflată în stop cardio respirator.

Aceasta a fost predată echipajului medical prezent, care a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la fața locului.

Odihnă veșnică!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button