Psihopat pedofil la Satu Mare! O fetiță a scăpat ca prin minune de el!

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de ieri, 13 iunie, în zona Pieței Mari din Satu Mare, când un bărbat a acostat o minoră de 10 ani încercând s-o convingă să-l însoțească. Norocul minorei a fost că întreaga scenă a fost observată de un cetățean cu spirit civic, care a alertat poliția. Pe baza semnalmentelor, agresorul a fot prins în scurt timp.

Iată ce spune poliția:

La data de 13 iunie a.c., ora 11.52, polițiștii din Satu Mare au fost sesizați de către un bărbat, de 42 de ani, din Satu Mare, cu privire la faptul că pe strada Martirilor Reportați, din municipiul Satu Mare, un bărbat ar fi acostat o minoră, de 10 ani.

În baza semnalmentelor oferite de apelant, polițiștii de ordine publică au identificat la scurt timp persoana reclamată pe o altă stradă, din municipiul Satu Mare, stabilind că aceasta are 41 de ani și este din Satu Mare.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanță, fiind ulterior internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Satu Mare.

De asemenea, minora, de 10 ani, a fost audiată de polițiști în prezența mamei sale, relatând faptul că bărbatul în cauză ar fi încercat să o convingă, folosind inclusiv forța, să-l însoțească într-o direcție indicată de acesta, însă minora a refuzat și a solicitat ajutor trecătorilor.

Cercetările în cauză sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button