Comunicat I.P.J. Satu Mare: Niciun polițist nu a fost agresat sau amenințat în intervenția de la Hrip!

Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la evenimentul din data de 16 octombrie 2023, conform cărora polițiștii ar fi fost agresați și amenințați, precizăm faptul că aceste informații nu se confirmă, iar niciun polițist nu a fost agresat sau amenințat.

În urma producerii incidentului, șapte persoane au fost conduse la sediul poliției.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

PUNCT DE VEDERE INIȚIAL

La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați despre un incident produs la o unitate de învățământ din satul Hrip.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 34 de ani, din Hrip, ar fi adresat expresii jignitoare unor cadre didactice.

Ulterior, bărbatul ar fi refuzat semnarea procesului verbal de contravenție și, împreună cu alte persoane, ar fi manifestat un comportament neadecvat față de polițiști, provocând scandal.

Din producerea evenimentului, nu au fost înregistrate victime.

În urma incidentului, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 42 de ani, au fost conduse la sediul poliției.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs evenimentul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button