Trending

Inevitabilul s-a produs! Fetița de trei ani, implicată în accidentul rutier din Ciuperceni, nu a mai putut fi salvată!

După ce au ajuns la locul intervenției, pompierii militari au identificat 5 persoane implicate în accidentul rutier, dintre care un minor cu vârsta de aproximativ 3 ani, care se afla în stop cardio-respirator.

Echipajele medicale prezente au acționat cu celeritate pentru aplicarea manevrelor de resuscitare și acordarea îngrijirilor medicale.

În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical specializat, a fost declarat decesul minorului.

Două victime au fost transportate, conștiente, cu politraumatisme la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Iată cum s-a produs accidentul:

Un conducător auto, de 49 de ani, aflat la volanul unui autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de o tânără, de 20 ani.
De asemennea, un bărbat, de 31 ani, în timp ce efectua manevra de evitare a impactului cu cele două autoturisme, a intrat în șanțul de pe marginea drumului național.
În urma evenimentului rutier, două persoane majore, din autoturismul condus de tânără, au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar unei minore de 3 ani, i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului. Din păcate minora a decedat.


Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button