Trending

Bărbatul implicat în accidentul rutier cu mașina intrată într-o scară de bloc, a decedat!

În această dimineață, în jurul orei 05.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier produs pe strada Aurora, în municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat 12 cadre militare, cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor, fiind solicitat și sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

La locul evenimentului, echipajele prezente au identificat o persoană cu vârsta de 28 ani, aflată în stop cardio respirator.

Aceasta a fost predată echipajului medical prezent, care a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la fața locului.

Se pare că bărbatul care ar fi furat maşina unui taximetrist, cu care circulase și cu care intrase în conflict, iar apoi a intrat cu mașina în scara unui bloc, decedând.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri privind achitarea serviciilor prestate, un bărbat de 28 de ani, din Mădăras, i-ar fi sustras autoturismul unui taximetrist de 47 de ani, din Satu Mare, intrând la scurt timp în coliziune cu un alt autovehicul și cu peretele unui bloc de locuințe.

Din producerea impactului a rezultat decesul bărbatului de 28 de ani.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button