Trending

Bani și droguri confiscate de polițiști! Cel la care au fost găsite bunurile, arestat!

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar având ca obiect comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

Astfel, polițiștii au depistat în flagrant delict un bărbat, în timp ce ar fi comercializat 25 de grame de droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal), pentru 2.000 de lei.

Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost descoperiți și indisponibilizați 17.442 de lei, 4.325 de euro, 70.000 de forinți și 50 de lire sterline.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate 4 cântare de precizie, 3 grindere, 300 de grame de canabis, 50 de grame de cocaină, 254 de grame de substanță cristalină, albă (3-CMC), 4 comprimate de extasy, o cultură de ciuperci halucinogene, un pistol cu aer comprimat, precum și alte mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului bănuit.

La data de 24 octombrie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button