Trending

Caz șocant în capitală! În intenția de a se sinucide, aruncâdu-se de la etaj, a căzut peste o femeie aflată pe trotuar.

O femeie de 43 de ani s-a aruncat, miercuri, de la etajul cinci al unui bloc de pe Bulevardul Unirii din Bucureşti, unde se află firma la care lucrează ca și contabil, cu intenția de a se sinucide şi a căzut peste o altă femeie, de 60 de ani, care se deplasa întâmplător prin zonă. Ambele sunt rănite, fiind transportate la spital. Femeia care a fost lovită este în stare mai gravă, titrează site-ul news.ro.

La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii  au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, a transmis Poliţia Capitalei. 

Instituţia precizează că ambele persoane erau conştiente, într-o stare mai gravă fiind femeia de 60 de ani.

”Totodată, echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, au transportat cele două persoane la unităţi medicale, pentru îngrijiri suplimentare. Din primele verificări efectuate, s-a constatat că femeia s-ar fi precipitat de la etajul 5”, a mai transmis Poliţia Capitalei. 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button