Trending

Accident rutier: a intrat cu mașina în scara blocului!

Un accident rutier mai puțin obișnuit s-a petrecut la primele ore ale aceste zile în cartierul în Micro 16 din Satu Mare. Din motive necunoscute, o mașină a intrat în scara blocului de pe str. Aurora, nr. 16.Din primele informații, nu au rezultat persoane încarcerate însă o victimă se află în stop cardio-respirator.

Pompierii au intervenit la fața locului cu un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj prim-ajutor, cu un total de 12 subofițeri. De asemenea intervine și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Satu Mare.

Vom reveni cu detalii.

Iată ce spune poliția:

La data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment, pe strada Aurora din municipiu.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri privind achitarea serviciilor prestate, un bărbat de 28 de ani, din Mădăras, i-ar fi sustras autoturismul unui taximetrist de 47 de ani, din Satu Mare, intrând la scurt timp în coliziune cu un alt autovehicul și cu peretele unui bloc de locuințe.

Din producerea impactului a rezultat decesul bărbatului de 28 de ani.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button