Trending

Unul dintre cei mai apreciați medici de obstretică ginecologie din Satu Mare , dr. Ardelean Liviu, a trecut în neființă.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a   Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, care deplânge patul că a mai pierdut un OM din echipa celor din primul rând, a celor care întâmpină viața în prag și fac posibil miracolul nașterii.

Iată mesajul:

Azi, Dr.Ardelean Liviu, medic primar obstetrică ginecologie, profesionistul supranumit în media la un moment dat, „al treilea părinte pentru mii de copii sătmăreni”, a trecut în neființă.

A fost un coleg și un profesionist de excepție, devotat profesiei sale așa cum ne împărtășește în declarația sa de misiune:

“Fac medicina din pasiune. Iubesc copiii, iar faptul că ajut femeile să devină mame este una dintre cele mai mari satisfacții ale mele. Bucuria de a ajuta la aducerea pe lume a copiilor nu se poate asemăna cu nimic. (…..) îmi crește inima când văd că atât mama cât și copilașul sunt bine”.

Dovada vie a recunoașterii de care s-a bucurat Dr Ardelean Liviu, este campania din perioada 20 octombrie – 2 noiembrie, 2011, când site-ul satu-mare.adevarul.ro a găzduit campania „Doctorii cu care Satu Mare se mândreşte“, în cadrul căreia cititorii au votat medicii pe care-i apreciază, ai căror pacienţi au fost într-un anumit moment din viaţă sau cărora le sunt recunoscători pentru că le-au salvat o persoană dragă. Clasamentul final a fost întocmit ţinând cont şi de opinia juriului şi a voturilor redacţiei „Adevărul“, însă opţiunile cititorilor au avut un rol decisiv. Pe locul 2 în topul întocmit se situează dr. Liviu Ardelean, medic primar obstetrică şi ginecologie la Spitalul Judeţean Satu Mare.

Pe baza nominalizărilor făcute de cititori pe site-ul satu-mare.adevarul.ro, redacţia „Adevărul“ a stabilit lista finală a medicilor din „Top 5 doctori cu care Satu Mare se mândreşte“, iar pe locul 2 în topul întocmit s-a situat dr. Liviu Ardelean, medic primar obstetrică ginecologie la Spitalul Judeţean de Urgență Satu Mare.

Și pentru că cine a iubit atât de mult copiii este iubit de îngeri, îi dorim zbor lin, pe brațe de îngeri, în lumină!

Dr. Liviu Ardelean s-a născut în data de 28 septembrie 1954 la Satu Mare, , a urmat cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca, pe care a absolvit-o în anul 1979. A fost repartizat la Satu Mare ca medic stagiar până în anul 1982, când a plecat la specializare la Bucureşti. În anul 1986, s-a întors ca medic specialist ginecologie-obstetrică la Spitalul Judeţean Satu Mare. Dr. Liviu Ardelean era căsătorit cu medicul Luminiţa Ardelean şi au un băiat.

Priveghiul va avea loc joi, 10 august, la ora 18, la Capela cimitirului de la gară. Înmormântarea va avea loc vineri, la ora 13, oferindu-ne timp să ne luăm rămas bun de la acest om deosebit, care și-a dedicat viața sănătății și binelui celorlalți.

Condoleanțe familiei îndurerate!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button