Trending

Tripleți abandonați de mamă la maternitatea din Baia Mare.

Primii tripleți din sarcină naturală născuți la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în ultimii aproape 17 ani de ani nu vor crește în sânul familiei. Mama lor, o femeie modestă din satul Finteșu Mic (comuna Satulung) i-a abandonat imediat după naștere.

Conform vasiledale.ro, tripleții născuți în urmă cu 3 săptămâni la maternitatea din Baia Mare au fost abandonați de mamă, imediat după ce au venit pe lume. Din fericire, copiii, doi băieți și o fetiță, au avut noroc. Maternitatea a luat legătura cu DGASPC și au intrat în evidența lor, urmând ca săptămâna viitoare cei doi băieței să fie dați în plasament unui asistent maternal. Fetița va fi dată aceluiași asistent maternal în momentul în care va ajunge la greutatea optimă pentru a fi externată.

Tripleții s-au născut prin cezariană, iar mama acestora a declarat că dorește să îi abandoneze. La baza gestului său ar sta situația materială precara, dar și faptul că acasă mai are un copil.

Acum 17 ani la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în urma unei sarcinii naturale o băimăreancă a adus pe lume trei fetițe superbe. Plus TV Maramureș și www.vasiledale.ro a reușit să le dea de urmă. Ioana, Gabriela și Florina sunt cele mai iubite ființe de pe pământ pentru mama care le-a dat viață. Fotografiile furnizate de mamă nu au nevoie de niciun comentariu:

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button